13-14 березня 2018 року у державному навчальному закладі
«Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного
сервісу» відбулися творчі звіти педагогічних працівників, які атестуються в
2017-2018 навчальному році. Свій досвід представили педагогічні працівники:
Шульгіна К.Б., Рабош М.О., Шульгін О.С., Петрук Є.К., Веренич М.А., Стефанчук
І.В., Бенедіс Н.О., Сабліна І.М.
Досягнення висот педагогічної майстерності потребує
максимальних особистих зусиль, енергії, природних нахилів і здібностей,
величезної працездатності і, найголовніше, – безмежне бажання стати
педагогом-майстром. Педагогічна майстерність – це високе мистецтво навчання і
виховання, доступне кожному педагогові, що постійно вдосконалюється; це єдність
знань, методичних умінь, мовної культури, педагогічної техніки, такту й
оптимізму.
У міжатестаційний період педагоги, що атестуються, досягли високого рівня професійної підготовки, працювали у творчому пошуку, перебували у неперервній самоосвітній діяльності, демонстрували володіння інноваційними освітніми методиками й технологіями, активно впроваджували такі форми й методи навчання, позаурочної індивідуальної роботи, що забезпечують результативність участі здобувачів освіти у різних конкурсах та спортивних змаганнях.
⏭Читати далі У міжатестаційний період педагоги, що атестуються, досягли високого рівня професійної підготовки, працювали у творчому пошуку, перебували у неперервній самоосвітній діяльності, демонстрували володіння інноваційними освітніми методиками й технологіями, активно впроваджували такі форми й методи навчання, позаурочної індивідуальної роботи, що забезпечують результативність участі здобувачів освіти у різних конкурсах та спортивних змаганнях.
Немає коментарів:
Дописати коментар