10 березня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" заступником директора з ВР, координатором, лідерами учнівського самоврядування, вихователями, практичним психологом та здобувачами освіти організовано святкування Масляної. Напередодні було проведено низку майстер-класів: виготовлення опудала Масляної, ляльки мотанки, приготування духмяного печива, млинців. Здобувачі освіти дізнались про історію і традиції свята. Дійство супроводжувалося конкурсами, іграми, веселими руханками, трансформаційними іграми. Святкування Масляни завершилося частуванням всіх присутніх солодкими млинцямиЩЕДРА МАСЛЯНА
ДНЗ "Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу"
Тиждень масляної
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар